Mine Sider

På Mine sider kan du selv administrere din konto:

• Endre/Legge til betalingskort
  • Laste ned parkeringskvitteringer og månedlige oversikter
  • Endre/Legge til kjøretøy

Gå til "Mine Sider"

Spørsmål og svar

Under Spørsmål og svar seksjonen får du hjelp med de vanligste henvendelsene vedrørende tjenesten. Om du ikke finner svaret du leter etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundesupport.

Gå til "Spørsmål & svar"

Kontakt oss

Nedenfor finner du et utvalg av skjemaer som bygger på vanlige henvendelser. Vennligst velg din henvendelse og fyll ut skjemaet, så vil vi svare deg så raskt vi kan.

Parkeringssupport på 03456 (hjelp til registrering av nye kunder) – åpent hverdager fra 08:00-20:00, lørdag 09:00-16 og søndag 10:00-15:00
EasyPark Kundeservice på 03456* eller 23 30 88 80 – åpent hverdager fra 08:00-16:00

Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt