Pressemeldinger

20.01.2015
Betal for parkeringen uten å løfte en finger

Genial parkeringsløsning fra EasyPark og ABAX reduserer bedrifters administrasjonskostnader.

EasyPark og ABAX har utviklet en løsning som lar deg betale for parkeringen uten å løfte en finger. Den nye løsningen Park´n GO er integrert i ABAX sin elektronisk kjørebok som automatisk registrer når bilen er i bevegelse. Parkeringen avsluttes og betales automatisk. Like genialt som det er enkelt.

05.08.2014
Stian Andre Holst ny leder for EasyPark Norge

EasyPark er Nordens ledende leverenadør av mobile betalingstjenester for parkering og introduserer et sprang i kostnadseffektivitet for byer og parkeringsoperatører, så vel som brukervennlighet for bilister ved parkering. Selskapet tilbyr mobil betalingstjeneste til over 150 byer, i tillegg til 60 private parkeringsselskaper. Hittil i år har kundetilveksten i privatmarkedet vært over 70 % i forhold Les mer →

20.01.2014
Norske EasyPark leverer teknologi til Volvo Cars nye parkeringsløsning i Europa

Volvo Cars oppdaterte infotainment- og navigasjonsløsning, Sensus Connect, har en banebrytende Park&Pay-løsning som lar deg finne og betale parkering mens du sitter i bilen. Takket være stort nedslagsfelt og utprøvd teknologi, er norske EasyPark valgt som en av leverandørene av betalingsløsning til Volvo Cars system i Europa.

24.06.2013
En app for alle parkeringer

Antallet parkeringer betalt med EasyPark sin parkeringsapp økte med 166 prosent fra januar til mai 2013, sammenlignet med samme periode i fjor. Nå får parkeringsappen ny funksjonalitet. Med dobbelkonto betaler du både for private og jobbrelaterte parkeringer med én og samme app.

23.05.2013
EasyPark lanserer parkeringsapp for Windows-mobiler

EasyPark og Microsoft presenterer i dag en Windows Phone-versjon av appen som gjør det mulig å flytte parkeringsautomaten ned i lomma. Antallet Windows-mobiler øker stadig på det norske markedet, noe som gjør Windows-appen en viktig del av tilbudet til EasyPark. Ikke minst fordi det er mange jobbmobiler som bruker Windows mobile operativsystem.

08.11.2012
EasyPark vinner finsk mobilpris!

EasyParks tjeneste har i Finland blitt kåret til den beste mobiltjenesten i kategorien Best Utility & Productivity Service. Prisen gjenspeiler det kontinuerlige arbeidet som blir lagt ned i videreutviklingen av tjenesten.

20.08.2012
EasyPark og Flight Park inngår samarbeidsavtale

Etter økende etterspørsel om bruk av EasyPark sin løsning på Oslo lufthavn Gardermoen har vi inngått samarbeidsavtale med Flight Park. Flight Park har en parkeringsløsning hvor man leverer nøkkelen til bilen ved avgangshallen og henter den igjen på korttidsparkeringen når du lander. Parkeringer hos Flight Park må forhåndsregistreres.

12.06.2012
Trondheim Parkering og EasyPark signerer ny avtale

Trondheim Parkering og EasyPark har signert ny avtale for mobil betaling av parkering i Trondheim. Avtalen sikrer at kunder i Trondheim kan fortsette å bruke EasyParks mobile tjeneste for betaling av parkering.

01.06.2012
EasyPark og Stockholm Parkering lanserer mobil løsning for lading av elbil

Med formål om å stimulere bruken av elbiler som et ledd i byens miljøbilstrategi, har Stockholm Stads Parkerings AB innledet et prosjekt for å muliggjøre lading av elbiler på parkeringsselskapets område. Stockholm Parkering AB og EasyPark har samarbeidet i mange år om mobil betaling av parkering. Nå utvides samarbeidet ved at Stockholm Parkering AB og EasyPark i løpet av mai måned lanserer en testpilot for lading av elbil.

19.03.2012
EasyPark lanserer digital løsning for parkeringssonekort i Århus

Det mobile betalingsselskapet EasyPark vant nylig et offentlig anbud i Århus, og har fått i oppdrag å utvikle et digitalt system for parkeringssonekort for innbyggere og bedrifter.

Nyere pressemeldinger »

PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×