Single -Pressemeldinger

05.08.2014

Stian Andre Holst ny leder for EasyPark Norge

EasyPark er Nordens ledende leverenadør av mobile betalingstjenester for parkering og introduserer et sprang i kostnadseffektivitet for byer og parkeringsoperatører, så vel som brukervennlighet for bilister ved parkering. Selskapet tilbyr mobil betalingstjeneste til over 150 byer, i tillegg til 60 private parkeringsselskaper. Hittil i år har kundetilveksten i privatmarkedet vært over 70 % i forhold til 2013. EasyPark-gruppen har ca. 100 ansatte og opererer fra kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Italia, Spania og Tyskland.

Før han kom til EasyPark hadde Stian varierende forvaltningsoppgaver hos en av landets største private parkeringsoperatører. Stian har jobbet i EasyPark de to seneste årene som Contract & Account manager og har god kjennskap til bransjen.

«Etter å ha jobbet i bransjen i over 8 år har jeg sett selskapets potensiale i markedet og er overbevist om at mobilparkering vil være en populær tjeneste som vil bli mer og mer betydningsfull i fremtiden. Jeg er imponert over kompetansen og entusiasmen til de ansatte og vi gleder oss alle til å gå på jobb hver dag for å gjøre parkering til en hyggeligere opplevelse for bilistene. Tjenesten er nå mer eller mindre tilgjengelig over hele Norge og jeg ser virkelig fram mot å videreføre de verdiene som er skapt og implementert av avtroppende leder, Christian Sæterhaug», sier Stian Andre Holst.

«Stian har jobbet som partneransvarlig i Norge de siste årene og har bidratt med imponerende resultater. Den mest selvfølgelige oppgaven har vært å lage avtaler med nye operatører og forvalte de eksisterende avtalene. Den mindre selvfølgelige delen av jobben er at Stian har bidratt til å etablere en helt ny standard for troverdighet og integritet hos våre samarbeidspartnere», sier Johan Birgersson, direktør i EasyPark-gruppen.
Stian tiltrådde sin stilling 1. august 2014.

For mer informasjon:

Mauritz Börjeson | CBDO EasyPark Group
+46 733 253 644 | mauritz.borjeson@easypark.net

Stian Andre Holst | Country Manager EasyPark Norway
+47 911 61 706| stian.holst@easypark.net


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×