Single -Pressemeldinger

20.01.2014

Norske EasyPark leverer teknologi til Volvo Cars nye parkeringsløsning i Europa

Volvo Cars oppdaterte infotainment- og navigasjonsløsning, Sensus Connect, har en banebrytende Park&Pay-løsning som lar deg finne og betale parkering mens du sitter i bilen. Takket være stort nedslagsfelt og utprøvd teknologi, er norske EasyPark valgt som en av leverandørene av betalingsløsning til Volvo Cars system i Europa.

Dersom du allerede eier en Volvo med Sensus Connect vil du snart kunne søke etter en ledig parkeringsplass på ankomststedet før du er fremme. I tillegg vil du kunne betale for parkeringen via bilen. For første gang vil du altså kunne finne og betale for parkeringen via bilens infotainment- og navigasjonssystem. Du vil i tillegg kunne håndtere parkeringen i form av og for eksempel forlenge den direkte fra telefonen via EasyPark sin app. I tillegg får du informasjon om parkeringen direkte på telefonen, for eksempel om hvor lenge det er igjen før den må forlenges.

– Volvo Cars er regnet som banebryter i bilindustrien, noe den nye oppdaterte versjonen av Sensus Connect er et bevis på. Park&Pay er en fremtidsrettet løsning bileiere vil ha stor nytte av. I tillegg til å gjøre parkeringen mer praktisk, er dette et viktig skritt mot å oppnå helautomatisk parkering i en fremtid med biler som kjører av seg selv. Vi er stolte over å være en del av utviklingen, sier Christian Sæterhaug som er daglig leder for EasyPark i Norge.

Verdens første integrerte parkeringsløsning
Park&Pay er verdens første integrerte løsning for å finne og betale for parkering fra bilen. Applikasjonen er basert på car2infrastructure communication, og setter med dette ny standard når det gjelder en bils kommunikasjon med omgivelsene.
– Teknologi skal gjøre livet enklere. Derfor har vi lyttet til våre kunder under utviklingen av Sensus Connect. Det handler ikke om å tilby tusenvis av apper, men om å tilby akkurat det du trenger før engang du visste at du trengte det, sier David Holecel som er Connectivity Brand Manager i Volvo Cars.

Tilgjengelig fra mai
Med lanseringen av den oppdaterte versjonen av Sensus Connect, avduker også bilgiganten en oppdatert infotainment- og navigasjonsløsning. Den oppdaterte versjonen vil være tilgjengelig i Volvo-modeller fra mai i år. Eier du allerede en Volvo-bil med Sensus Connect vil det være en oppdatering tilgjengelig.

For mer informasjon om Sensus Connect, besøk:
http://www.volvocars.com/intl/top/corporate/news/pages/default.aspx?itemid=415

Fakta om den nye løsningen fra Volvo Cars
For første gang kan nå sjåfører finne og betale for en parkeringsplass direkte fra bilen – alt via Sensus Connect. Park&Pay fungerer sømløst med EasyPark for smarttelefoner, hvilket betyr at parkering initiert fra bilen kan håndteres fra telefonen via EasyPark-appen når du er borte fra bilen.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Christian Sæterhaug, daglig leder for EasyPark i Norge, telefon +47 41 31 91 24
E-post: christian.saterhaug@easypark.net


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×