Single -Pressemeldinger

24.06.2013

En app for alle parkeringer

Antallet parkeringer betalt med EasyPark sin parkeringsapp økte med 166 prosent fra januar til mai 2013, sammenlignet med samme periode i fjor. Nå får parkeringsappen ny funksjonalitet. Med dobbelkonto betaler du både for private og jobbrelaterte parkeringer med én og samme app.

Parkeringsappen fra EasyPark benyttes over hele landet, og blant de som bruker appen i jobbsammenheng har det lenge vært et ønske om å kunne benytte den privat også. EasyPark lanserer nå en ny funksjon i appen, dobbelkonto, som lar deg skille mellom parkeringer du gjør i jobben og på fritiden.

– Vi er begeistret over at denne funksjonen finnes. Jeg sitter med tjenestetelefon selv, og har følt på behovet for en løsning som jeg kan bruke både i tjenestesammenheng og privat, forteller Kjell Veire, daglig leder for Sandnes Parkering KF og Sandnes Parkeringsdrift AS, og legger til:

– Det er lite brukervennlig å måtte skifte mellom flere ulike betalingsapper, eller at du må betale med mynt privat hvis du likevel har appen på jobbmobilen din. EasyPark har laget en god app som enkelt skiller mellom næring og privat bruk, og som ivaretar begge behovene.

En av fem lar jobben betale

Omtrent en av fem bilister lar arbeidsgiveren betale for sine private parkeringer i Norge, viser statistikken til EasyPark.

– Med dobbelkonto kan du enkelt skifte mellom en privat- og bedriftskonto, slik at du kan bruke EasyPark utenfor arbeidstiden uten å belaste arbeidsgiveren din, forteller Christian Sæterhaug, leder for EasyPark i Norge.

Oversikt og ryddige utlegg

Har du registrert deg med dobbelkonto vil parkeringer du gjør i arbeidstiden faktureres arbeidsgiveren din på samme måte som før, mens dine private parkeringer belastes kredittkortet ditt. For arbeidsgiveren betyr dobbelkonto i EasyPark-appen bedre oversikt over parkeringsutleggene.

– Et firma som har registrert medarbeiderne sine hos EasyPark, vil få alle parkeringene for de registrerte brukerne samlet på en faktura, forteller Sæterhaug, og legger til at det for arbeidstageren sin del er ryddig og enkelt fra du registrerer parkeringen i appen.

– Alle parkeringsutleggene dine blir dermed bilagsført med det samme på fakturaen til arbeidsgiveren, og du trenger ikke levere en separat reiseregning for dem.

Ring kundeservice på 23308880, eller send en e-mail til kundeservice@easypark.net, for å sette opp en dobbelkonto i EasyPark-appen.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:

Christian Sæterhaug, leder for EasyPark Norge. Mob: 413 19 124 | e-post: christian.saterhaug@easypark.net

Bakgrunnsnotat

Om EasyPark-appen

• Med parkeringsappen fra EasyPark starter, stopper og betaler du parkeringen rett fra mobilen. Dermed kan du eksempelvis forlenge parkeringstiden om du sitter i et møte, eller er på en handletur som varer lenger enn du hadde tenkt deg.

• Appen gjør det lettere å unngå bøter, samtidig som du ikke lenger må gå til parkeringsautomaten for å betale.

• EasyPark-appen bruker lokasjonstjenesten på mobilen, slik at du får oppgitt hvilken parkeringsplass du er på i øyeblikket.

• I appen kan du notere i hvilken sammenheng parkeringen er gjort, noe som er nyttig når parkeringen skal på en reiseregning eller viderefaktureres.

• Du legger til og endrer hvilket betalingskort som parkeringen skal betales med, og får en kvittering i appen på parkeringstid og kostnader etter at parkeringen er stoppet.

• Appen har hele din transaksjonshistorikk, så det er enkelt å få full oversikt over parkeringskostnadene dine.

Se guide på YouTube om hvordan du bruker EasyPark-appen: http://www.youtube.com/watch?v=Dau0MqSKDw4

Om EasyPark

• Norsk selskap som leverer mobilparkeringstjenesten til offentlige og private parkeringsaktører i hele Skandinavia og flere land i Europa.

• EasyPark-appen er Nordens mest populære parkeringsapp, og ble kåret til den beste mobiltjenesten i kategorien Best Utility & Productivity Service på Teleforum i Finland høsten 2012.

• EasyPark opplever en kraftig etterspørselsvekst, og hadde i 2012 hele 1,8 millioner transaksjoner i Norge på sin mobile betalingsløsning. Det er særlig bruken av EasyPark-appen som skyter fart.

• Det norske private equity selskapet Verdane Capital er største eier i EasyPark.

• EasyPark er registrert i Norge, og har virksomhet i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Italia. I tillegg settes en franchise opp i Australia.

• Mer informasjon på easypark.no og facebook.com/EasyPark.Norge

Pdf: En app for alle parkeringer


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×