Single -Pressemeldinger

01.06.2012

EasyPark og Stockholm Parkering lanserer mobil løsning for lading av elbil

Med formål om å stimulere bruken av elbiler som et ledd i byens miljøbilstrategi, har Stockholm Stads Parkerings AB innledet et prosjekt for å muliggjøre lading av elbiler på parkeringsselskapets område. Stockholm Parkering AB og EasyPark har samarbeidet i mange år om mobil betaling av parkering. Nå utvides samarbeidet ved at Stockholm Parkering AB og EasyPark i løpet av mai måned lanserer en testpilot for lading av elbil.

Løsningen innebærer at kunden som parkerer sin elbil kan betale for både lading og parkering i et mobilt grensesnitt utviklet av EasyPark.

Via EasyParks App starter kunden enkelt parkeringen på den område-koden som står angitt på Stockholm Parkerings ladestolpe. Etter parkeringen er startet aktiveres ladingen i stolpen og kunden kan lade bilen. Når kunden avslutter parkeringen, deaktiveres ladingen og kostnaden summeres og rapporteres via valgt betalingsoppsett hos EasyPark.

Lading av elbil er i fokus ut i fra et miljøperspektiv. Med formål å forenkle og forbedre for kunden driver Stockholm Parkering løpende utviklingsprosjekter. Gjennom løsningen for lading av elbil som EasyPark leverer forbedrer vi muligheten for kunden med både betalingsmetoder og valgfriheten til et flertall mobile grensesnitt. At betaling av parkering og lading skjer sømløst mellom samme mobile grensesnitt innebærer forenkling for kundene,” sier Torbjörn Falksund, Chef Driftteknik, Stockholm Parkering AB.

EasyPark har et mangeårig godt samarbeid med Stockholm Parkering og er meget fornøyde over å på denne måten kunne levere enda mer nytte for både parkerende kunder og parkeringsselskapet. Vi ser det som naturlig for kunden at betaling av parkering og lading skjer på samme sted. Betaling av lading er en ny funksjon i rekken av mange nyheter som løpende lanseres i vår EasyPark App,” sier Anders Bäck, VD EasyPark Sverige.

For mer informasjon:

Christian Sæterhaug, Adm. Dir, EasyPark Norge
Tlf. +47 41319124| christian.saterhaug@easypark.net

 

Pdf: EasyPark og Stockholm Parkering lanserer mobil løsning for lading av elbil


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×