Single -Pressemeldinger

30.01.2012

Christian Sæterhaug ny direktør i EasyPark Norge

 

Christian Sæterhaug er ny direktør for EasyPark i Norge. EasyPark er Nordens ledende leverenadør av mobile parkeringstjenester og introduserer et sprang i kostnadseffektivitet for byer og parkeringsoperatører, så vel som brukervennlighet for bilister ved parkering. Selskapet finnes i over 120 byer, i tillegg til hos 60 ulike parkeringsselskaper. Tjenesten har så langt vært brukt av 500 000 bilister. EasyPark-gruppen har 85 ansatte og opererer fra kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

Før han kom til EasyPark, hadde Christian Sæterhaug stillingen som salgs – og markedsdirektør for Tele2 Norge AS. Christian har bred erfaring fra salg og markedsføring gjennom flere kanaler, som direkte salg (inngående/utgående), detaljhandel og web. Christian er også vant til å jobbe på tvers av landegrensene i Norden gjennom sitt arbeid i Tele2-konsernet.

«Etter å ha sett smarttelefonutviklingen fra en teleoperatørs perspektiv, har jeg stor tro på mobilbetaling, og spesielt den type nyttige tjenester som EasyPark leverer. Jeg er imponert over dekningen EasyPark har fått i Norge, gjennom erfaring vet jeg at dette er et must for å tiltrekke kunder med en mobiltjeneste. Tjenesten er mer eller mindre tilgjengelig over hele Norge. Jeg ser virkelig fram mot å bli en del av EasyPark-teamet, som er så opptatt av å skape verdier for både parkeringsoperatører og bilister», sier Christian Sæterhaug.

«Christian har en unik erfaring gjennom sin imponerende karriere over syv år i Tele2, og har både holdningen og motivasjonen vi verdsetter. På bakgrunn av dette gleder vi oss over å få Christian med oss på laget, og føler oss sikre på at han vil bli et verdifullt tilskudd, både som direktør i Norge og som en del av vår ledergruppe», sier Johan Birgersson, direktør i EasyPark-gruppen.

Christian tiltrer sin stilling 1. februar 2012.

For mer informasjon:

Johan Birgersson | CEO EasyPark Group 
+46 708 326 758 | johan.birgersson@easypark.net

Christian Sœterhaug | Country Manager EasyPark Norway 
+47 413 19 124 | christian.saterhaug@easypark.net

 

Pdf: Christian Sœterhaug ny direktør i EasyPark Norge

 


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×