Single -Pressemeldinger

26.10.2011

EasyParks Smartphone App når topplista

I sommer ble EasyParks Smartphone App lansert i alle EasyPark-landene. På bare én uke nådde App-en førsteplassen i App Stores Utility-kategori, og kom så høyt som 6. plass i den samlede rangeringen.

I juli 2011 ble den lenge etterlengtede Smartphone App-en lansert, først og fremst som et nytt grensesnitt for EasyParks mer enn

250 000 medlemmer. I tillegg til dette gjorde den høye rangeringen App-en synlig for nye bilister, noe som førte til en betydelig økning i antall medlemmer i løpet av sensommeren og tidlig høst. Med 40 000 nedlastninger og nesten 200 000 App-startede parkeringer, er EasyPark App-en en av de mest populære og mest brukte betalingsapplikasjonene i Norden.

Siden App-en ble lansert har hundrevis av kunder kommer med tilbakemeldinger, og det er nå grunnlaget for de nye funksjonene som blir inkludert i neste utgave, som er planlagt i begynnelsen av 2012. Lokasjonsbaserte tjenester er på toppen av ønskelisten, og ”finn parkeringsplass basert på GPS-lokasjon”, er det neste som blir utviklet og lansert.

Etter nesten ti år i en mobilbetalingsindustri som ellers har ganske liten forandring i brukeradferden, har smarttelefonene raskt og radikalt endret spillereglene. Folk bruker mer tid sammen med smarttelefonene enn med partnerne sine, og de har blitt midtpunktet i alles digitale liv. Denne utviklingen gjør EasyPark i stand til å nå nye segmenter og tilby flere fordeler til bilistene. Vi ser på den nære framtiden med stor spenning!” sier Johan Thalin, markedsdirektør i EasyPark-gruppen.

EasyPark Smartphone App v. 1.0 heter rett og slett EasyPark og er tilgjengelig for gratis nedlastning på App Store (iPhone) og Android Market. App-en blir tilgjengelig for andre operasjonssystemer i løpet av 2012.

For videre informasjon, kontakt:

 

Morten Hother Sørensen
Corporate Business Development Officer EasyPark Group
+45 40 41 59 00 | morten.hother-sorensen@easypark.net

 

 


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×