Single -Pressemeldinger

16.08.2011

EasyPark Telefonparkering lanserer gratis Smartphone Applikasjon!


EasyPark lanserte nylig sin Smartphone App – en splitter ny telefonparkeringsapplikasjon for Smartphones og nettbrett. I løpet av noen dager har tusenvis lastet ned applikasjonen, og det har resultert i overveldende positive tilbakemeldinger fra de første brukerne.

Applikasjonen tilbyr en rekke spennende funksjoner for å gjøre telefonparkering enda enklere, mer lettvinn og sikker for EasyParks i dag 250 000 medlemmer. Parker dine biler med et tastetrykk og velg parkeringstid i timer og minutter eller som tid på dagen. Applikasjonen teller ned parkeringstiden i faktisk tid, og brukeren kan når som helst velge å forlenge eller avslutte parkeringen. Parkeringsavgiftene samles og vises i medlemmenes debet/kredittkort eller på faktura. Parkering har aldri vært enklere!

”Vi tok sikte på å lage en rask og intuitiv applikasjon i første fase, men planlegger ytterligere tilleggstjenester i framtidige versjoner av App-en. EasyPark er et arbeidsverktøy for mange av medlemmene våre, og parkeringen må kunne startes i løpet av sekunder når man åpner applikasjonen. Jeg tror vi har klart å pakke kjernen av EasyParks tjenester i App-en, og vi venter spent på flere tilbakemeldinger fra kundene”, sier Johan Thalin, Chief Marketing Officer – EasyPark Group.

Framtidige oppdateringer for applikasjonen er allerede under utvikling for å gi enda flere funksjoner til Smartphone-brukerne. Lokasjonsbaserte tjenester, slik som enkel innhenting av takstkoder, veiledning til tilgjengelige parkeringsplasser og en finn-min-bil-tjeneste, er blant funksjonene i de kommende lanseringene.

EasyPark Smartphone App v. 1.0 heter rett og slett EasyPark og er nå tilgjengelig for gratis nedlastning på App Store (iPhone) og Android Market.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Roy Jacobsen (Direktør)
EasyPark Norge
+47 924 02 84
roy.jacobsen@easypark.no

PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×