Single -Pressemeldinger

01.04.2011

Endlig en ny parkeringshverdag!


Glem parkeringsbøter og det å måtte løpe ut for å legge mer penger på automaten, nå kommer endelig et alternativ til parkeringsautomater! Med lansering av EasyPark Telefonparkering på alle Q-Park sine plasser, finnes det nå et landsdekkende alternativ for de som ønsker å betale på annen måte enn med mynt eller kort. Og mobilen er redskapet!

EasyPark vil med det nye samarbeidet med Q-Park, lansere om lag 70 000 nye plasser. Det utgjør mye for de mange som lenge har ønsket et alternativ til parkeringsautomater. Med dette blir EasyPark også mer synlige i parkeringsverdenen, da alle de nye parkeringsplassene skiltes med EasyPark sin logo og informasjon om framgangsmåter for telefonparkering.

Stressbefriende og brukervennlig

Hvem har vel ikke sittet stresset i tannlegestolen, eller frisørstolen for den saks skyld, og skjelvende innsett at parkeringstiden er i ferd med å renne ut, men uten mulighet til å få lagt på mer penger? Med EasyPark trenger man ikke lenger å bekymre seg for dette. Uansett hvor langt unna bilen man oppholder seg, kan man enkelt forlenge parkeringen med mobiltelefonen.

”Vi har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som forteller om en langt mindre stressende hverdag. Mange sitter mye i møter, og har helt sluttet å tenke på parkering. De kan diskré ringe eller sende en sms for å forlenge parkeringen sin, uten å måtte avbryte møter eller bekymre seg for bøter”, sier administrerende direktør i EasyPark Norge, Roy Jacobsen. ”Telefonparkering er en voksende bransje, stadig flere benytter det, både fordi det er enkelt og rimeligere, men mange har nok også innsett at dette er morgendagens måte å parkere på. Men det er svært enkelt å bruke!” understreker Jacobsen.

Når man skal parkere med mobilen, ringer man simpelthen et 5-sifret nummer, taster inn en tallkode som finnes på parkeringsautomatene, og opplyser deretter hvor lenge man vil parkere. Det hele tar noen få sekunder. Om man kommer tilbake til bilen tidligere enn forventet, ringer man bare for å avslutte parkeringen. På den måten trenger man ikke lenger å overbetale, men betaler kun for den eksakte parkeringstiden. Undersøkelser viser nemlig at man gjennomsnittelig overbetaler godt over 20 % ved hver parkering. I tillegg slipper man å tenke på veksel eller om automatene tar kort. Som en ekstra bonus sender også EasyPark en sms når det er 15 minutter igjen av parkeringstiden – en tjeneste som har spart mang en bot.

 

Om du har spørsmål, vennligst kontakt:

 

EasyPark AS

Roy Jacobsen, Direktør

+47 924 02 84  |  roy.jacobsen@easypark.no

 

Pdf: Endlig e ny parkeringshverdag!


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×