Single -Pressemeldinger

14.12.2010

EasyPark og Q-Park lanserer telefonparkering på 70.000 p-plasser


EasyPark
og Q-Park lanserer nå i samarbeid den sterkt etterspurte tjenesten telefonparkering. Tjenesten gir den parkerende muligheten til smidig og rettferdig etterskuddsbetaling av sin parkering. Tjenesten er i dag etablert i de fleste kommuner med avgiftsbelagt parkering og hos de aller fleste seriøse private p-selskap.

Med EasyPark starter bilisten enkelt parkeringen via mobiltelefonen. Tjenesten tillater den parkerende å styre sin parkering fra mobilen. Dvs at bilisten enkelt kan forlenge og avslutte sin parkering etter eget ønske da den enkelte mottar et kostnadsfritt sms varsel 15 min før p-tiden utløper. EasyPark tjenesten tilbyr fleksible betalingsløsninger knyttet opp mot både kredittkort, bensinkort, spesifisert faktura og mobilregning.

“Q-Park, et av Norges største parkeringsselskaper, har valgt å inngå avtale med EasyPark for å gi våre kunder enda en alternativ måte å betale sin parkering på, nemlig med mobilen. Den teknologien og tjenesten som EasyPark har utviklet gjennom flere år har etter hvert fått et godt fotfeste blant parkerende i flere store byer, både i innland og utland. Vi gleder oss til å kunne tilby denne tjenesten til våre kunder og ser frem til et godt samarbeid med EasyPark i årene som kommer.”, sier Tone Wicklund-Hansen, adm Dir i Q-Park.

EasyPark sin tjeneste er tilrettelagt for både privatpersoner og bedrifter. Alle transaksjoner og p-kostnader samles, spesifiseres og frigjør dermed både tid og penger for bedriften da denne ikke lenger trenger å bruke unødvendig tid på administrasjon og refusjon av p-utgifter. Fakturaene er godkjente for revisjon og regnskap og bedriften får et meget godt overblikk over alle utgifter som har med parkering å gjøre. For den ansatte innebærer EasyPark en økt frihet og fleksibilitet som gjør det enklere for den enkelte å konsentrere seg om sine arbeidsoppgaver fremfor å bekymre seg for p-tid, kranglete p-automater og truende bøter.

“EasyPark er stolte av å kunne presentere et fullbyrdet samarbeid med Q-Park da vi opplever en sterk etterspørsel i markedet etter tjenesten. EasyPark øker dermed sin dekning på landsbasis med rundt 70.000 plasser og vi håper nå at resten av parkerings-Norge som enda ikke har denne tjenesten vil kaste seg rundt å se behovet i markedet”, sier Erik Oskar Audunhus, forretningsutvikler i EasyPark.


Om du har spørsmål, vennligst kontakt:

EasyPark AS

Erik Oskar Audunhus, Business Developer

+47 99 50 70 32 | eoa@easypark.net


Pdf: EasyPark og Q-Park lanserer telefonparkering på 70.000 p-plasser


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×