Single -Pressemeldinger

28.10.2010

EasyPark Telefonparkering lanserer nytt skiltprogram


Fordelene ved telefonparkering blir stadig vekk tydeligere og tydeligere for både de som parkerer og kommuner/p-selskap. Markedet blir hele tiden mer modent og etterspørselen etter å kunne parkere med mobilen øker deretter. Derfor har EasyPark sammen med både kommuner og private p-selskap som EuroPark nå lansert et skiltprogram.

Skiltprogrammet har til hensikt å gjøre det enklere for forbrukeren ved å merke p-plasser og automater med større og bedre informasjon. Erfaringer viser at etter introduksjon av skilt på p-plasser øker bruken av telefonparkering betraktelig.

Kommunene og p-selskapene sparer penger for hver gang en bruker konverteres over til telefonparkering da EasyPark er den betalings- kanalen som genererer lavest utgifter for kommunen. EasyPark innebærer ingen vedlikeholds kostnader, ingen hærverk, ingen mynter å tømme/veksle, ingen graving og kabling slik automater krever og ingen kortterminal som ikke fungerer. I tillegg til dette viser undersøkelser at betalingsvilligheten til den parkerende øker når p-selskap gjør det så enkelt som mulig for brukeren.

Større skilt vil også bety større takstgrupper som igjen vil bety atmotoristen enkelt kan se hvor vedkommende står og slipper å gå helt bort til automaten. Det er spesielt hyggelig å kunne sitte i bilen om vinteren og parkere i varmen istedet for å stå i kø ved automaten.

EasyPark har nå nærmere 200.000 fornøyde brukere og kan vise til stadig nye transaksjonsrekorder. EasyPark håndterer i overkant av 400.000 transaksjoner hver måned og siste transaksjonrekord i Norge ble satt 13 oktober.

Om du skulle ha noen spørsmål vedrørende saken eller trenge mer informasjon om EasyPark generelt kan du lese mer om oss og vår tjenste på www.easypark.no eller ringe undertegnede.

Erik Oskar Audunhus, Business Developer EasyPark AS

+46 99507032  |  eoa@easypark.net


Pdf: EasyPark Telefonparkering lanserer nytt skiltprogram


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×