Single -Pressemeldinger

17.09.2010

EasyPark og SAS EuroBonus i unikt samarbeid


Tjen SAS EuroBonus-poeng når du parkerer

I September 2010 lanserer EasyPark og SAS EuroBonus et omfattende og unikt samarbeidsom innebærer at 1,7 millioner EuroBonus-medlemmer i Sverige, Norge og Finland nå kan parkere med mobilen og samtidig tjene poeng.

Samarbeidet som er unikt i sitt slag bygger på at EuroBonus-medlemmer først oppretter en konto hos EasyPark hvor man registrerer sitt EuroBonus-kort. I tillegg til en startbonus på 1000 poeng tjener brukeren dessuten løpende poeng ved hver parkering. Disse poengene kan siden brukes til å kjøpe bonusreiser eller andre belønninger fra SAS-EuroBonus. EasyParks nåværende kunder, ca 185.000 bilister – kan selvfølgelig registrere sitt EuroBonus-kort nå i etterkant.

Med EasyPark mobilparkering starter bilisten enkelt sin parkering med mobiltelefonen gjennom å på forhånd sette ønsket sluttid på parkeringen. Skulle ærendet gå raskere eller ta lenger tid enn antatt, kan man enkelt stoppe eller forlenge parkeringen ved å ringe vår parkofon. Parkeringskostnadene samles og trekkes fra et kredittkort eller sendes på faktura.

I tillegg til det mest åpenbare som flyplassparkeringer tilbyr EasyPark idag dekning over hele Norden og Tyskland i samarbeid med 170 kommuner og parkeringsselskap. EasyPark, som har vært på markedet i 10 år, håndterer årlig over 5 millioner parkeringer som idag tilsvarer en anseelig del av storbyenes parkeringsomsetning.

Fordelene for bilistene er åpenbare! Utenom en stressfri hverdag hvor de slipper mynter, p-bøter og p-kvitteringer, sparer EasyParks kunder penger da de betaler for eksakt parkeringstid.

Om du har spørsmål, vennligst kontakt:

Erik Oskar Audunhus, Forretningsutvikler EasyPark AS

Tel: +47 99 50 70 32

E-mail: erik.audunhus@easypark.no


Pdf: Pressrelease EasyPark og SAS EuroBonus i unikt samarbeid


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×