Single -Pressemeldinger

14.09.2010

EasyPark telefonparkering lanseres nå i Levanger og Kongsvinger!


EasyPark lanserer nå i samarbeid med Kongsvinger kommune og Levanger kommune en sterkt etterpurt tjeneste som telefonparkering nå har blitt de siste årene. Tjenesten, som i dag er å finne i de aller fleste kommuner med avgiftsbelagt bilparkering, yillater motorister å både betale og styre sin parkering via mobilen.

EasyPark forenkler parkeringshverdagen til enhver motorist som fra tid til annen trenger åparkere sitt kjøretøy på en avgiftsbelagt parkeringsplass. Med mobilen starter man enkelt enparkering i det man finner en ledig plass. Man kan velge å fastsette et tidpunkt for nårparkeringstiden skal utløpe eller man kan la den stå åpen inntil man selv velger å avslutte den. Uansett mottar man et sms varsel 15 min før parkeringstiden utløper og man kan da vurdere om det er behov for å forlenge/utvide p-tiden.

Smidig, enkelt, tids- og kostnadsbesparende er nøkkelord EasyPark sine kunder bruker når de skal beskrive mobil tjenesten som innebærer at man slipper alt som har med mynter, kort,parkeringsbøter, refusjon av parkeringsutgifter og stress å gjøre.

EasyPark sin tjenste er tilpasset alle og enhver, det være seg i jobb- eller privatsammenheng om man parkerer mye eller lite. Dersom man velger å benytte seg av EasyPark sin månedlige spesifiserte faktura samler man enkelt alle parkeringskostnader for en bedrift i én oversiktlig og revisorgodkjent faktura, som igjen sparer alle for all den tid og pes som har med administrasjon og refusjon av p-utgifter å gjøre. For den ansatte innebærer dette en mye greiere hverdag med økt frihet/flekibilitet slik at den enkelte kan konsentrere seg om sin kunde/jobb og slippe å bekymre seg for p-tid og faretruende p-bøter.

Hådtering og drifting av p-automater er i dag en affære som er meget kostbar for landets kommuner. Denne kostnaden forventes at kommer til å stige over tid da krav om sikkerhet ibetalingsøyeblikket stadig vekk vil bli strengere og dermed vil kreve dyrere software og hardware. EasyPark tilbyr en virtuell p-automat løsning ved at den forvandler hver enkeltmobil til en personlig og “bærbar automat”. Dette betyr betydeligere lavere kostnader for kommunen samtidig som servicen for publikum forberedes.

Vi ønsker Levanger og Kongsvinger velkomne i ordningen og håper at stadig flere kommunerser fordelene ved å tilby EasyPark som betalningskanal.

Om du skulle ha noen spørsmål vedrørende saken eller trenge mer informasjon om EasyParkgenerelt kan du lese mer om oss og vår tjenste på www.easypark.no eller ringe oss på tlf 03456.

Erik Oskar Audunhus, Business Developer EasyPark AS

Tel: +44 03456

E-mail: eoa@easypark.net


Pdf: Pressrelease EasyPark telefonparkering lanseres nå i Levanger og Kongsvinger


PRESSE KONTAKT

Stian Andre Holst
Country Manager
EasyPark Norway
+47 911 61 706
stian.holst@easypark.net


Tilgjengelig på App Store
Android App på Google Play
Nedlasting for Windows Phone
 

Logg inn hos EasyPark

Ditt mobilnummer
PassordGlemt passord?
Husk meg
Avbryt Logg inn

Logg inn som parkeringsoperatør? Klikk her

×

EasyPark - tilbakestille passord

Når du tilbakestiller passordet, endres passord for alle innlogginger. Husk å oppdatere passordet i EasyPark-appen din.

Send som e-post Send som SMS
×

Jeg vil ha EasyPark

Jeg vil registrere meg som:

Privat
Bedrift
×

Tips en venn

Introduser EasyPark for en venn.

×

Interesseundersøkelse

Fyll inn detaljene under for å bli kontaktet innen 24 timer.

×

EasyPark-appen

Last ned EasyPark-appen kostnadsfritt og få fri etablering!

Avbryt

×

 

×